Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2014 07:49 - " И Аллах е българин"- къч на бгмагаре в края на мача изстреля "Лудогорец" в орбита
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1061 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 23.10.2014 09:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Докато "неРеалните" разковаваха клинците на куците английски коне, бутонките на буйните делиормански атове надупчиха половината на швейцарските туристи и превърнаха терена през второто полувреме в реклама на прочутото им сирене на дупки.

Срещата ще се запомни с изненадващия подарък на съдията, който изгони един от туристите още в началото на срещата. Успокоени, роднините, забравиха поговорката " Комшията дава, но в кошара не вкарва" ( Съдията бе германец от делиорманска порода б.а.). Огъзената кашкавалена защита имаше очаквания ефект и превъзбуди  делиорманските атове. Като по правило младите турчета не издържаха на гледката на огъзените туристи и превъзбудени, преждевременно пуцаха хаотично с джепанета, като празнеха шишанетата си далеч в Я "безопасните" зони и разиграваха коня си из целия терен, забравили, че целта е опъване на мрежата, т.е. обезчестяване на булката, а не около "гъзо" и масрафи и бабаитлък по делиормански пред многобройната българска публика дошла  в тази хубав есенна вечер да подкрепи делиорманските си роднини в тяхната неравна борба с турските им чичовци от Европата, а не да им гледа сеира и назландисиването. За българската публика назландисването на бат Бойко е достатъчно.   
Къч на дърто бг магаре  в края на мача направи това, което делиорманските буйни атове  с преждевременните им еякулаци не можаха да направят 90 мин. Намери целта. По български.  Разпечата девствената мрежа. Тази историческа победа над швейцарските туристи изстреля делиорманската дружина в орбитата на  "Реал" и заслужено лиши Българският футбол от неговото първо равенство в Шампионската лига.  
  След края на срещата селекционерът Дерменджиев благодари на Карло Анчелоти за  " блу принта" ( англ. чертеж скица б.а.) за победа над беззъбите- статични положения и сипене на топки пред вратата, в пенала на куците английски коне. "Реванш" на английск означава Отмъщение на български, заяви  новия стратег в стил а ла Димитър Пенев, докато забиваше зеления делиоромански байрак в центъра на националния стадио " Васил Левски" след победата над Ливърпул с 4:1.
... грешка..., това е от репортажа за следващата домакинска среща.    Някои заглавия от чуж де странния Пичат :

" ...като Лудогорци швейцарско теле" трансперант на ЖП Баджанак Женева " И Аллах е българин"- в-к  " Гюзел пост" - Цюрих " У дома и комшията помага" -  списание " Люцерна" " Неочакван разврат  в края на мача в София" в-к " Базик" Базел  "  Къч на изоглавено бг магаре в края на мача, донесе незаслужена, но очаквана победа" - в-к "Баш" Женева
   



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851380
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031