Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2015 16:06 - BLOG.BG - Двете VV-та от Трънско. Първият
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 5474 Коментари: 16 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Това са:

    Varg1 - Име: Varg Vikernes / Възраст: 29 / Пол: мъж / Град: Трън                       

и  VenciValery1951 – Име Присмехулник Тодоров/ възраст: 64/ Пол: мъж/ Град София

                                    Професия икономист

Varg1 е роден 1986г. и е започнал е блога си още от 2006 – на 20 години. Многомашинник е - постингите му достигат фантастичното число 8440, т.е. по 844 броя за година, средно по 2,3 на ден. Посетителите му са 6,1 милиона, т.е. по 724 прочитания на един постинг. Професия не е посочил, но в профила си е записал: “Аз съм най-добрия продуцент в България”. Какво “продуцира” остава тайна.

Vencivaleri1951 явно е роден в 1951 година, започнал е блога си в 2010-та и е нормален блогър – има 443 бр. постинги (по 73 на година) и 825 хиляди посещения, т.е. всеки негов постинг е прочетен средно по 1862 пъти. Значи по този показател vv1951 e 2,6 пъти по-добър “продуцент” от varg1.

Защо казвам, че vv1951 е от Трън след като той е посочил София за свой град? Цитирам един негов коментар под постинг на Kushel (от 2.06.2015): “Това не е никак лоша идея Куш. Аз също съм готов да заявя сериозно количество декари, а и да организирам няколко села в Трънско. Знаеш там много кандърма не трябва:)”. Освен това селската му баба на Венци говори на трънски диалект, ако си спомняте.

(Ах, тези баби... Колчакова, здравей!)

Сигурно има някаква причина защо и двамата блогъри не са посочили истинските си имена. Но пък остава блога и постингите им, т.е.онова, което те са написали като “свое лично мнение”. Което за Обществото е много по-важно от някаква си там личност, нали. Вижте сега Моя анализ на Тяхната алтернатива за развитието на Нашата България:

Сам на себе си дори ще омръзна, ако тръгна да разследвам всичкото творчество на varg. Затова ще се огранича до постингите му само за текущата 2015 година.

Ето първият за 2015. Нарочно съм увеличил големината на датата и часа на постването. Да обърнете внимание, че е публикувано САМО 19 минути след Новата Година. Тогава изведените от мен в червен цвят думи не могат да бъдат верни. Другояче казано те са ЛЪЖА. Иначе всичко останало е точно копирано и пействано. За да видите правописа на най-добрия продуцент в България и проследите мислите му в оригинал.

01.01 00:19 - ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2015

ВСЕ ПО-УМРЯЛО СТАВА С ВСЯКА ИЗМИНАЛА ГОДИНА.ПОЧТИ ГРОБНА ТИШИНА. ДАЛИ ЗАРАДИ СТУДЪТ ТАЗИ ГОДИНА ДАЛИ ЗАРАДИ ДРУГО 80 % ОТ АПАРТАМЕНТИТЕ В БЛОКОВЕТЕ ОСТАНАХА ТЪМНИ.
ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ ИМАШЕ НЯКОИ ЕНТУСИАСТИ,КОИТО ИЗЛИЗАХА НА УЛИЦАТА ДА ИГРАЯТ ХОРО НАПРИМЕРС ТРИБАГРЕНИКА В РЪКА.
ШАМПАНСКОТО,КОЕТО ОТВОРИХ НЕ ГРЪМНА.КУПИЛ СЪМ ГО ЧЕРВЕНО.ФАЛШИВО СЕ ОКАЗА ХЕМ ОТ СЪЩАТА МАРКА БЯЛОТО Е ЕКСТРА.
ИЗМИНАХА 2 ЧАСА ОТ НОВАТА ГОДИНА.НЯКОИ СЪНУВАТ ВЕЧЕ.
ЛЕГНАХ СИ В 3:33 Ч. И СТАНАХ В 9:30 Ч.ОЧАКВАХ ДА Е ПО-КЪСЕН ЧАС ОТ ДЕНЯ.
НАВЪН ГРЕЕШЕ СЛЪНЦЕ И Е ОКОЛО -4 ГРАДУСА ПО ЦЕЛЗИЙ.

ДНЕШНИЯТ ДЕН БЕШЕ ИЗПЪСТРЕН СЪС СЪБИТИЯ.ИМАШЕ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ШИСТОВИЯТ ГАЗ ПРЕД ОБЩИНАТА.УСПЯХ ДА ЗАСНЕМА И УКРАСЕНИТЕ ОТ СНЕГА ПАМЕТНИЦИ НА ДОБРИ ВОЙНИКОВ,ПАНАЙОТ ВОЛОВ И ТОДОР КОЛЕВ.
СЛЕД КОЕТО ИМАХ ДЪЛГО ИНТЕРВЮ С БАЙ СЛАВИ НА ЖП ГАРАТА.ТОЙ МИ СЕ ОПЛАКА ОТ ОТНОШЕНИЕТО НА ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ КЪМ НЕГО.ТОЙ ИМА ПРАВО ДА РАБОТИ И ТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ГО СПИРАТ,ЗА ДА СИ ГЛЕДАТ СПОКОЙНО ДЕНЯ.А ЕДНА МАШИНА ЗА НАПИТКИ МИ ПУСНА ТОЛКОВА МНОГО ВОДА В ЧАЯ,ЧЕ ТОЙ НЕ СТАВАШЕ ЗА ПИЕНЕ.НЕЩО Е ПОВРЕДЕНА.

Прескачам политическите откровения на автора за протеста срещу шистовия газ, интервюто с бай Слави и машината за чай, дето е повредена. Той има право да  ги  пише. Стига да са верни! А аз съм сигурен, че те са измислици. Затова съм и подчертал едни негови думи за заснемането на паметниците на Добри Войников, Панайот Волов и Тодор Колев в тази първа сутрин на 2015 година. Те също са лъжа! Паметник на Тодор Колев има само в Шумен. Там няма паметници на Войников и Волов. Нали не сте забравили иначе, че Иво, май така е истинското име на Варга, е от Трън.   

В 3 часа следобед на същия този 1 януари на 2015-та се появява вторият му  постинг (Времето между двата е около 14 часа. Съответствува на един здрав 10-часов сън след фалшивото червено шампанско.) Ето го.

01.01 15:00 - Предсказания на Нострадамус за 2015-та всяват нов смут

За 2015 г. Нострадамус е предрекъл събитие в средата на годината, което ще изправи света пред трета световна война

Според някои руски сайтове за 2015 г. Нострадамус е предрекъл необичайно събитие в средата на годината, което ще изправи света пред трета световна война.Също така е предсказал, че нова религия ще обедини хората и ще стане единствена на Земята, както и раждането на месия, който ще предотврати апокалипсиса и ще спаси хората от гибел.

Сайтът Mix Top 10 Lists публикува други 10 топпророчества на Нострадамус, разшифровани от експерти, че се отнасят за 2015 г.

1. Езиковите различия ще изчезнат
 2. Мъртвите ще възкръснат
3. Световната икономика ще се срине
 4. Голямо изригване на вулкана Везувий
 5. Хората ще живеят до над 200 години
 6. Радиация ще изгори света
7. Силно земетресение в западната част на САЩ
 8. Хората ще се научат да говорят с животни
 9. Всички данъци ще бъдат премахнати в западния свят
 10. Бъдещите родители ще се нуждаят от разрешително

 http://www.varna.utre.bg/2015/01/01/289089-predskazania_na_nostradamus_t_nov_smut

Този varg1, освен лъжец, е и луд. Днес почти стигнахме средата на годината, а нищо от предсказанията Нострадамови не се е случило. То няма и как да станат толкова големи и значими събития, които да променят Земята и Човечеството, в рамките на една година. За големи глупаци ни мислят тези от varna.utre.bg. Какви са целите им, отговаряйте си вие. Аз само ви помагам.

Попадам на един постинг, който е на друга тема, но ще ви го покажа, защото той дава частичен отговор на моето недоумение за какво са усилията на спаротоковците в блога да докажат, че българите сме родителите на Господ и оттук на всички негови творения на Земята. Постигът е наречен “И Аляска иска да се върне в състава на Русия” (02.01 16:24). В него се разказва за волгоградския(?) активист(?!) Сергей Воропаев, който публикувал в сайта на Белия дом(?) петиция от името на жителите на Аляска за връщането на полуострова в състава на Русия. И се надявал в рамките на месец да събере повече от 100 000 подписа (вече имал над 25 хиляди), след което администрацията във Вашингтон била длъжна да обсъди предложението и да му даде отговор. Основанията на активиста от Волгоград били, че преди 10-16 хиляди години племената прекосили Беринговия проток, са дошли от Сибир.

Ашколсун бе, комунисти!

Не махвайте пренебрежително с ръка, читателю. Ето една възможна схема. Мирна в началото си схема. Първо доказваме, че сме предци на всичкия свят и после след хиляди години си го искаме на това основание! Нещо подобно са репарациите, които Ципрас иска от Меркел за щети, нанесени от Хитлер преди около век.  

А когато Българите на Тангра докажем, че сме основатели на Света, ще си го поискаме обратно. И с кого ще го ползваме в мирно съвместно съществуване? Ето отговорът на варговците:

30.03.2015 – “Запасняк написа писмо до Министъра на отбраната на Република България писмо, в което разяснява защо не подлежи на мобилизация. Фактът, че призованите в Сливен момчета на се ходили войници, но сега им разясняват какво да правят в случай на мобилизация, е повече от тревожен. Ситуацията дава повод на мнозина да задават въпроса: “Във война ли сме?”. Мобилизационната подготовка е факт дни след посещението у нас на генералния секретар на НАТО и на държавния секретар на САЩ. Единственият български политик, който не спира да повтаря, че национално безотговорната политика ще ни вкара във война е Волен Сидеров. От часове в социалната мрежа се разпространява писмо, в което гражданинът Добри Божилов мотивирано разяснява защо не може да се отзове на мобилизацията. Според него вътрешното му убеждение, че е русофил, няма да позволи да воюва срещу каквито и да е руски и проруски формирования. Същите разбирания, според автора, поставят в риск войниците, с които би трябвало да воюва рамо до рамо. Всичко това ставало в пъти по-рисковано, заради психическата нестабилност на запасният, породено от омразата му към българското правителство и въоръжен, същият би могъл да насочи яростта си към политиците.”

Подчертаното във текста на varg е от мен. Обърнете внимание на пряката заплаха, че сливналията Добри Божилов ще стреля по братята си българи редом, но не и срещу противника. Ако този противник е Русия на Путин. Иначе, ако противника е САЩ, няма да разстрелва отблизо сънародниците си.

02.04.2015 – “ПОДКРЕПЕТЕ ПОДПИСКАТА НА АТАКА ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕТО НИ ОТ НАТО. Започваме да организираме подписката за иницииране на референ­дум. Дали да продължим да бъдем членове на военния, военноагресив­ния, военнолюбивия блок НАТО. В подписката трябва да кажем своето „НЕ” на четирите американските бази, които са от 2006-та година в България. Ние ставаме част от фронтовата линия на войната срещу Русия, коя­то ще се води и от България. Така, че това ни очаква и следващата сед­мица и по-нататък през месеците, които предстоят. Трябва вече да се настройваме. Всички честни български патриоти трябва да се включат в тази подписка, защото както казах, ние в момента сме управлявани от седморна коалиция, в която включвам и ДПС, и БСП. АТАКА и единствено АТАКА е опозиция на това пагубно за страната ни управление.”

17.04.2015 – “ЗАЩО ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА, ЧЕ НАШЕНСКИТЕ РУСОФОБИ СА ВИНАГИ НА СТРАНАТА НА АГРЕСОРА. Русофобите бяха с австроунгарските картечари, които през 1919 г. посрещнаха с картечен огън възмутените български войници, гладни и изнемощели по фронтовете, тръгнали да търсят отговорност на управниците за националната катастрофа. Русофобите бяха на страната на фашистка Германия и с нашенските жандарми, полицаи и шпицкоманди, които убиваха гимназисти, за да излагат телата им по селските мегдани за сплашване на народа, палиха яташки къщи и обезчестяваха жените им, рязаха партизански глави и убиваха деца, едни от които са печално известните ястребинчета. Днес русофобите са пак на страната на агресора - САЩ , НАТО и пак са готови да проливат народна кръв: пак да бесят, да колят и да палят, да убиват и да озлочестяват всички, които мислят различно от тях! БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!..”

Обърнахте ли внимание, че онези, дето “са проливали народна кръв и пак ще бесят, колят, палят, убиват и озлочествяват” са само хора русофоби, противници на Русия. Те през 1919-та, те във войната преди 9 септември 1944-та, те и днес при управлението на ГЕРБ... са вършили такива  работи. А за това какви са ги вършили комунистите през 1925-та например, след 9.9.1944, по времето на демократичните БСП, ДПС и особено Атака... ни дума. Ето я алтернативата им комунистическа.

Избирайте! Дори и да не искате, ще ви се наложи. Ако искате комунистите да не ви избият. Буквално. Както са го правили винаги и ПАК ще опитат да го направят.      

30.04.2015 – “КОРВАТА ПЕДЕРЛИЕВ НАРЕДИЛ ЦЯЛАТА РУСКА ТЕХНИКА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА, ЗАЩОТО НЕ ОТГОВАРЯЛА НА ЛАЙНАТОВСКИТЕ СТАНДАРТИ. ВМЕСТО ДА КУПЯТ ЧИСТО НОВА, ДАЛЕЧ ПО-ЕВТИНА И ПО-КАЧЕСТВЕНА РУСКА ТЕХНИКА, ОТРЕПКИТЕ ЩЕ КУПЯТ СКЪПА И МОРАЛНООСТАРЯЛА АМЕРИКАНСКА ТЕХНИКА. ЕТО КАК БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ БЪДЕ ЗАГРОБЕН ЗА НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ. ДОКАТО ИМА РУСОФОБИ/ПРОАМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ И КОВРИ В БЪЛГАРИЯ, НАРОДЪТ НИ ЩЕ СТРАДА!”

Виждате ли?! Този, ТЕЗИ, са готови и решени да убиват всички “русофоби проамерикански подлоги”! Другото – че са прости, неграмотни, луди направо, е бял кахър. “Атаката” съчетана с “комунизма” е нещото, което трябва ПЪРВО да изхвърлим от родината си. После следват всички други усилия за спасяването й.

Ако някой от четящите се е подразнил от смесването на “комунизма” с “атаката”, да поясня с пример основанието си – едно от многото.

Varg1 е написал (12.06.2015) цял постинг за “ЛУКОВ - НАЦИСТЪТ И РУСОФОБ, ПРОДАЛ БЪЛГАРИЯ! Смъртната му присъда е изпълнена на 13.ІІ.1943 г. от Виолета Якова и Иван Бураджиев. Впоследствие, през 1945 г. Дванадесети върховен състав на Народния съд официално го осъжда като хитлеристки агент и му конфискува цялото имущество. Така, благодарение на патриотите от самоотвержената Антифашистка съпротива и на Народния съд България е спасена от нова национална катастрофа (каквато е щяла да бъде неминуема в случай на едно изпращане на български войски срещу СССР). За жалост, в новите „демократични” реалности, се намериха къде-къде по-умели проводници на имперските интереси на новия претендент за световно господство – САЩ. На такива съвременни луковци като Костов-Н.Михайлова, Симеон-Паси, Станишев-Калфин, Борисов-Н.Младенов дължим позорното съучастие на страната ни в американските агресии срещу Югославия, Афганистан, Ирак и Либия (а занапред вероятно и срещу Сирия и Иран). И днес въпросът на въпросите е – ще се намери ли кой да спре новите луковци преди окончателно да са загробили нашата Родина?”

АТАКИСТЪТ днес varg1 е готов под ръководството на НОВАТА БСП (кой друг ще се намери да спре новите луковци) да спасява Родината от заГРОБване. А сложих знак на равенство между новата БСП и старата БКП, защото родната дъщеря на физическия убиец на ген.Луков Иван Буруджиев от “самоотвержената Антифашистка съпротива” (Дали случайно varg1 е сбъркал фамилията му в своето историческо есе?!) Татяна Буруджиева е водеща социалистка в БСП.

Има още стотици материали, подписани от този Варг. Но мисля дотук да спра и да напиша извода си за постингите на varg1. Най-общо казано – върху червена подложка е наклепал толкова много кафява боя, че общото впечатление от “картината” му, е черно. Не би могъл да бъде от никоя друга партия, освен от присъдружната комунистическа Атака. Едно време Хитлер и Сталин са били двама другари. Днес Путин плаща на Сидеров. Същата схема!

Завършвам с едно последно прясно доказателство в подкрепа на тази теза. Хем така ще премина към творчеството на другото просто момче от Трънско vv1951. Ще ви цитирам не постинга на Варг, а неговия оригинал – материал от сайта Kotelnews. Защо, ще ви стане ясно само след няколко реда. Червеното маркиране е от мен!

“June 1st, KOTELNEWS

За руска военна база, построена в земите на своето имение, помечта заклетият русофил от Котел – Другаря Събев. В деня на военния парад по случай 9-ти май, Събев демонстративно издигна руското знаме на покрива си и обяви ливадите на бащината си земя за руски военен полигон. „Тук ще бъде руската база, която ще се казва „Двата кестена“. Ще бъде толкова голяма, колкото е базата в Ново село, за да има териториално равенство. Тогава ще видим кой каква техника ще наблъска тука!”. Пред KOTELNEWS другаря Събев заклейми всички които са против Русия: „Ще дойде време, когато народен съд ще съди тези, които са били против Русия. Това време не е далеч. Както имаше Народен съд за омразните хора след 9-ти септември, така и сега ще има такъв. Ще им обърнем хастара на тези, които са против Русия“. При марша на първия батальон Другаря вдигна и тост: “Пия за здравето на българската армия. Дано не ходи към Русия, защото е за нейно добро. Не ги виждам! Ще се върнат кьорави, куци и сакати! Само музикантите от парада да пуснат и ще превземат София. Ще има да тъпчат главите на софиянци и да ги бият с палките…

На този замечтателен котелски репортаж реагира веднага Самият Куш:

02.06 22:02 – “Ей това е пич! / Автор: kushel - Ще ни освободат и от американо-еврогейско робство, пич. Бъди сигурен. :)”

А вижте коментарите отдолу. В тях е интересното:

1. rustam - Не знам дали знаеш, 02.06 22:24 - но "Котелнюз" е канал на блогъра варг1. Гласът зад кадър е негов - на Иво.

2.kushel - Не знаех, но варг1 е готино момче и ... 02.06 22:32 - отдавна е заслужил уважението ми и на Пантича и на много други с които сме споделяли. Пича си говори както той си знае, но изразява мнението на 80% от българите. Забавен е.

5. kushel - Аз също предоставям 34 декара за ... 06:32 - руска военна база и то на супер стратегическо място. Сигурен съм, че и комшиите ще се навият, така че ще съберем поне 5 квадратни километра, да има място за летище. Освен това, ще ядат първокачествени зеленчуци, каквото няма в целия свят.

8. vencivalery1951 - Това не е никак лоша идея Куш... 14:27 - Юридически няма как да стане, но като бламиране на самозабравилите се и самоизолирали се български властници се е утрепало. Аз също съм готов да заявя сериозно количество декари, а и да организирам няколко села в Трънско. Знаеш там много кандърма не трябва:) Ти си активен блогър, във фейса също и ако отделиш време може сериозна работа да излезе. Евала на човека за протеста му!

Ха! И Венци бил от Трънско! Бравос!

Уникален блогър! Такава простодушна простотия рядко може да се срещне. Той се гордее с нея! Непонятно е - да ме прощавате за преценката ми. Но поне му извира отвътре.  Две самопризнания. Първото: “За тези които ще ме обвинят, че правописът ми куца, ще им кажа, че повечето от тях нямаше и да могат да пишат имайки моите  ментални особености.... До завършване на гимназията аз сричах.” И второто:  “Да , но баба без да знае добре четмото и писмото, с природната си интелегентност бе разбрала Маркс за разлика от мен съветския възпитаник, бъдещ кин/днес доктор/  и т н.”

Ужас! От менталист без правописни знания до кандидат на икономическите науки. Само при комунизма е възможно такова нещо. Е, как да не го браниш тоз комунизъм!?

Само че за това и този - утре. В следващия ми постинг. Много пишат тези тролове, бе. Не мога да се събера в лимита, който си налагам.



Тагове:   блогър varg1,   сайт kotelnews,


Гласувай:
5



1. sartorium - Започнах да ти чета постинга, но ми се налага да изляза и
18.06.2015 17:32
ще го дочета довечера. Все пак виждам, че се чудиш на някои "несъответствия" при варг1 (или познат в блог.бг като шш - шуменският шундек). Творбите на този блогър винаги са ни давали повод за искрено веселие и сме го коментирали много в сайта.
Най-обстоен анализ на писанията му беше правил блогърът пук - http://puk.blog.bg/ , може да посетиш блога му (ако го има още) и мисля, че ще успееш да си изясниш доста неща :-))
цитирай
2. born - След целия този обстоен несъмнено ...
18.06.2015 17:35
След целия този обстоен несъмнено критичен анализ оставам в трепетно очакване на такъв на собственото си творчество. Всеки има правото на собствено мнение по всички въпроси, които касаят съвместното /мирно/ съществуване.
цитирай
3. dobronameren - Бухалска му работа. Буха си ей тъй, колкото да не зАспи.
18.06.2015 18:00
Говоря за коментиращия ме sartorium. Праща ме за зелен хайвер при блогъра puk. И аз нали съм доверчив човек, но още повече проверяващ каква ряпа има на дъното на всяко гърне, ходих на посочения линк. Не намерих нищо написано за varg1. Но глупостите, които buchal-a е написал, са големи като варговите. Което ми дава право да заключа, че и в Шумен, както и в Трън, има глупаци. Все пак би било извинително за Шумен, ако Бухала е Варг, което не е изключено. Няма спасение от мигриращи роми. Освен периодически да се обръща внимание на този проблем и да се чИсти.
цитирай
4. dobronameren - Вярно, всеки има право на собствено мнение, born
18.06.2015 18:05
Съобщавам ти моето. За мен има поне още 10-12 блогъри и блогърки. които са по-напред от теб в интересната за мен редица. Откровено говоря, не злобно.
цитирай
5. sartorium - Така и не се научихте как да търсите в блог.бг.
18.06.2015 19:18
Почва се от първите постинги и се върви напред, а не обратното.
Всъщност имам чувството, че варг1 нямаше да попадне сред анализите ти, ако същите глупости, които е сътворил бяха насочени не в подкрепа, а против Русия.
И въпреки, че съм съгласен с написаното от теб в този постинг, мисля, че не му достига малко добронамереност.
Можем да се присмиваме на хората за глупостта им, но не можем да ги обвиняваме за това, че са глупаци.
цитирай
6. dobronameren - Продължаваш да ме будалкаш, sartorium
18.06.2015 21:10
Отпред-назад, отзад-напред, постингите на твоя Пук все са 4 (четири - словом). Каква ти е файдата да се правиш на интересен, не разбирам.
Сега да ти обясня с пример, че чувството, което имаш, е вярно. Ако пред човека има равна поляна и той реши да направи две крачки напред, няма да сгреши. Но ако се намира пред пропаст и реши да направи СЪЩОТО, това ще е фатално за него. Аз обяснявам, за такива като тебе, че решавайки да направиш крачка към Путинова Русия, ще паднеш в пропастта.
И по втория абзац: Всички хора се раждат с "празна памет". Някои започват да я пълнят и правят това цял живот. На други не им пука, те "ядат, пият и дъвчат" only. Защо да нямам право да ги обвинявам, че сами са избрали да останат глупаци?
цитирай
7. born - Съобщавам ти моето. За мен има поне ...
18.06.2015 23:49
dobronameren написа:
Съобщавам ти моето. За мен има поне още 10-12 блогъри и блогърки. които са по-напред от теб в интересната за мен редица. Откровено говоря, не злобно.

Може би неясно се изразих, та ме разбра неправилно. Имах предвид нещо от рода на самокритичен анализ. Не от моя- от твоя страна. Аз нямам никакви претенции да бъда анализиран. Още повече да чакам ред в такава дълга редица.
цитирай
8. vmir - Не, че очаквам кой знае колко много,
19.06.2015 02:26
но все пак не спира да ме изумява факта, че ВВ1951 с докторат по икономика, не може да се досети, че ако самото посещение на операта разкриваше тайните на каквото и да било учение, за има-няма 2-3 години преобладаващата част от населението щеше да бъде обучено за професори на смешно ниска цена и без да е толкова интелигентно, че да си прати синовете партизани когато червеноармейците наближат границата ни и над 100 държави са техни съюзници начело със САЩ. За оползотворяването на тази предварителна интелигентност едва ли е необходима допълнителна интелигентност след това.
цитирай
9. dobronameren - Аз няма да се самооценявам, born. Оценявайте ме вие, другите блогъри.
19.06.2015 08:59
За да подпомогна това (много важно за самия мен) ваше мнение, съм ви подканял многократно в постингите си. Дори имам специални постинги-упътвания за "разходки" из моя блог. Че се "разхождате" по тези указания, виждам. Статистиката го показва. Но защо не ме оценявате критично и смислено, а само freeoldmen-a си бърка между бузите и пише глупости по челото ми?
Впрочем къде изчезна блогът на freeoldmen-a? Да не е отишъл при Пискова?
цитирай
10. dobronameren - Vmir, моят пълен отговор за vv1951, подреждам в момента. Ще се появи скоро.
19.06.2015 09:13
А иначе възражението твое, че ако с посещения на опери нещата се оправяха, сега да сме "е-хе-е", е чудесен пример за това, че само с "чук" и "указания" работа не се върши. Трябва и акъл. За един народ "акълът" е неговата историческа памет.
Спирам с разсъжденията си в тази посока дотук. Въпреки, че интересът ми е много голям. Обаче примера ще запомня.
цитирай
11. vmir - Добронамерен,
19.06.2015 12:10
кокошкари и тарикати няма как да притежават историческа памет, защото за тях е важно да нагодят историята към собствените си интереси, а не към интересите на общността или държавата си. Не твърдя, че всички в България са кокошкари и тарикати, но или делът им е доста голям, или имат достатъчно лукави и агресивни подстрекатели.
цитирай
12. apostapostoloff - Тия двамцата и оня пидал
19.06.2015 15:12
Кухел са селските идиоти на блогбегето. На всичко отгоре и дирниците им са червени. Казано накратко, те са прононсирани комунистически идиоти. И си остават анонимни отрепки от циганската махала на Европа.
цитирай
13. slavimirgenchev1953 - Много свеж анализ. Тоя шуменски идиот от Трън
19.06.2015 15:57
също неведнъж ме е дразнил с тъпанарщината си, два-три пъти коентирах под негови пРостинги, но той си трае. Вердно копеле, но не много, защото прочитите на другарите са фалшиви. Нула влияние няма. Папагал.
Главатарят на кухелиата - тов. Венци, сигурно е от Трънско. Под мой постинг за опитите на братята на руснаците - сърбите, да създадат шопски език и нация (дадох за пример изготвен от сърбите сръбско-шопски речник и превод на шопски на една пиеса - това от Зденка Тодорова го знам, имах нейна снимка и на афиша за представлението, играно в Ниш, но всичко се затри, беше в блога ми парасол, който червениатът изтри), та под тоя постинг отродителят Венци бешще написал нещо от рода на: "Че този говор е много далече от българския, даже веднъж Славчо Трънски се скарал на някого и му казал да не говори на български, а на трънски, че да го разберял по-лесно. Такива ми ти работи с лявата антилигенция, дето ако не беше камунизмът, както правилно посочваш, щеше да си пасе козичките из Търнско, а България щеше да е Швейцария отвсякъде. И циганите щяха да са си на катуни и по-малко.
цитирай
14. yoan2015 - Ако ми позволиш:
20.06.2015 09:13
... само заради това, че си се заел със задачата да ги разобличиш, всичките тези болни мозъци и хора без работа, защото, ако вместо да си губят времето с интернет си изметат пред къщите или блоковете (панелни ) и от време на време си чистят прозорците, /може би/, както казва Данчо Караджов, родината ни щеше има малко по - приветлив вид.
... аз те оценявам със 7 по шестобалната система.
И си мисля, че ако им бяха толкова качествени зеленчуците, пак ще цитирам бай Данчо, /може би/ в България нямаше да се продават вносни такива.
Отивам да се трудя или както е казак народа: "За лудо не стой, за лудо работи"
И на другаря Борн ще си позволя да му кажа: - По - добре Гей, отколкото Куш - чей"
Между - другото, повечето от тях със сигурност имат склонност към хомо сексуализъм, дори и да не са го осъзнали, затова толкова плюят срещу евро - гейовете, дисимулират. Хе хе. Лек ден.
цитирай
15. dobronameren - Приятели или неприятели, не ми се сърдете за 36-часовото закъснение
20.06.2015 21:48
с което отварям коментариите ви. Понякога, но и по-често отколкото ми се иска, съм далеко от компютъра. За да бъда честен докрай, не е проблем да намеря някакъв миг за отделяне на внимание към Мрежата, ама то ще прилича на това да си оставиш бирата на масата и да отидеш да видиш имаш ли поща. Не обиждам вас, а просто се стремя да попадам в Мрежата възможно по-рядко. Мога да си го позволя, понеже не съм нито платен, нито трол. Най-важното е, че не съм пренебрегвал нито един коментар, всички пускам. И отговарям, когато има защо, независимо дали със знак + или с -.
цитирай
16. dobronameren - Специално ти благодаря, yaon2015, за оценката.
20.06.2015 22:05
Дори и да е пресилена, винаги е приятно да те оценяват много високо. Още повече като знаеш, че оценителят няма никаква файда или корист да постъпва така.
И още нещо. Харесва ми да поддържам връзка с блогъри. Винаги научавам нещо ново и нещо за което не съм се сетил досега. Ето например - ама разбира се, че някои притежават неосъзнат хомосексуализъм и той изплува на повърхността им в отрицанието му, когато други го показват открито.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1882833
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930