Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2014 15:53 - ШОКИРАЩО РАЗКРИТИЕ!!! ВИЖТЕ КОЙ САБОТИРА ПУЛЕВ СРЕЩУ КЛИЧКО!!!
Автор: daimyo Категория: Политика   
Прочетен: 3751 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 17.11.2014 16:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Скандално разкритие направиха по-рано днес журналистините от онлайн медийния сайт www.skandalnosti.org

На Кубрат Пулев наистина е било попречено да спечели световната титла срещу украинеца Владимир Кличко в събота. Въпреки противоречивите слухове за нечестна игра спрямо родния боксьор, днес скандално разкритие направи самият отговорник за тези събития. 

Владимир Кличко знаеше, че няма шанс срещу КОбрата и затова направи серия от тактически ходове като един от тях беше отлагане на двубоя на века от септември за ноември. Това му позволи да подготви по-добре и нечестната си игра.

Световните медии в Западна Европа и отвъд океана гръмнаха след резултата от мача, като всички от тях се чудиха как е възможно КОбрата да бъде нокаутиран още в 5 гейм.

"Това е невъзможно" пише Диксън Макникълсон от "Ню Йорк таймс", "Цяла Америка недоумява как се случи това". Дори Майк Тайсън бил заложил на Пулев и след като разбрал, че е загубил на следващата сутрин (тъй като заспал по време на мача), бил много разстроен.

Предлагам да видите и кой е виновника...

image

Както вече споменахме, по-рано самият Командир призна, че е помогнал на Кличко да спечели мача срещу родния боксьор. По първоначална информация е трябвало двубоят да се играе до 12 рунд, но нервите на Костов не издържали и тои се промъкнал незабелязано до ринга и хванал за единия крак Пулев, като по този начин го извадил от равновесие и той паднал в нокаут и по-късно бе откаран в болница със съмнения за счупен нос и фрактура на лицевата кост.

"Нарочно го дръпнах за левия крак, за да може КОбрата да падне по очи и да си счупи носа", заяви Командира пред онлайн новинарския сайт www.skandalnosti.com

Ние обаче като един сплотен народ не оставихме така нещата и веднага се активизирахме в интернет, като го заляхме с обиди и псувни спрямо Кличко и Украйна.
"педал", "наркоман", "к*р за Украйна" бяха само малка част от коментарите на нашите горди български сънародници, които както своят идол, приеха изключително достойно тази загуба и долна инсинуация от Великите сили.

-------------------------------------------------------------------



Доскоро сайтът лентата.kom който е известен с хейтърските си статии, за това как българите са тотално деградирали и нищо не става от тях, днес избухна със емоционална статия в защита на всичко българско и родно в лицето на Пулев, който типично за един традиционен Бай Ганьо не пропусна да направи дебелашките си коментари след срещата. Авторката на статията обяви всички българи, несъгласни със селяндурското поведение на КОбрата като хейтъри... 










Тагове:   нокаут,   кобра,   Пулев,   кличко,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. shtaparov - Ако бе наистина така, би било чудно ...
21.11.2014 16:48
Ако бе наистина така,би било чудно как един руски агент ще помага на украинеца да спечели- да не би и Кличко да е руски агент?
цитирай
2. staler - кур за украина, братле. . . и то не ...
21.11.2014 20:49
кур за украина ,братле ...и то не защото ние го скандираме.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: daimyo
Категория: Политика
Прочетен: 441364
Постинги: 130
Коментари: 412
Гласове: 355
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930